facebook

Скандальний мільйонер прийшов на весілля з шістьма вагітними від нього дівчатами

Чоловік оригінально зізнався, що скоро стане багатодітним батьком

Скандальний нігерійський бізнесмен, 30-річний мільйонер Майк Ез-Нвалі Нвогу, став гостем вечірки на честь одруження зірки кінематографа і коміка Вільямса Учемби (Williams Uchemba). Красунчик Майк постав в рожевому костюмі і бежевому лонгсліви в поєднанні з класичними туфлями. Але увагу гостей привернув зовсім не його зовнішній вигляд.

Мільйонер прийшов на торжество з шістьма вагітними дівчатами в сріблястих вечірніх нарядах і з однаковими зачісками. Кожну з них він гладив по животу. Нвогу заявив, що є батьком їхніх майбутніх дітей, повідомляє Daily Mail.



 

«Красунчик Майк і його шість матусь. Це не той кінофестиваль трюк… Ми просто насолоджуємося життям», – пояснив власник нічного клубу.

Шанувальники іронічно висловилися на адресу багатодітного батька.» Майк, ти зробив 2020 рік», «Ти запліднив їх за тиждень?», «З жінкою в день, а в неділю відпочинок і гра з дітьми. Молодець!», «Принаймні, людина допомагає суспільству підняти демографію», «Ти забрав всю увагу у нареченого і нареченої», – написали фоловери.

Раніше «Скотч» розповідав, як відомий співак Олександр Пономарьов розповів, як зловив на зраді колишню дружину.

Той непростий період співак дуже важко переживав, бо валилася його сім’я. І він навіть спробував пробачити зраду, щоб зберегти відносини. Але не вийшло. За словами Олександра Пономарьова, улюблена жінка знову його зрадила.

 

 

Читайте також:  У США власника сайту "порнопомсти" ув'язнили на 18 років

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.