facebook

В Німеччині змінилися правила в’їзду для іноземців: що потрібно знати

Німеччина запровадила нові правила в’їзду для іноземців. Ці правила всіх хто прибуває із країн із несприятливою епідемічною ситуацією, через поширення коронавірусу.



Про це повідомляє пресслужба уряду Німеччини, передає “Це моя Україна“.

Згідно нових правил, які вже вступили у силу, всі хто в’їжджає до Німеччини, мають перебувати на карантині протягом 10 днів, а не 14. Перед прибуттям у країну необхідно заповнити форму на сайті einreiseanmeldung.de і мати із собою її підтвердження. За відсутності такої форми на Вас може бути накладений штраф у розмірі 500-10 000 євро.

Зробити тест на коронавірус і в разі негативного результату перервати карантин можна тільки із п’ятого дня самоізоляції, а не з першого, як було раніше.

Німецькі урядовці пояснили, що обмеження не торкнуться громадян, які прямують транзитом, тих, хто їде без зупинок у країнах із високим ризиком зараження, людей які перебували в таких країнах менше ніж 24 години на прикордонному контролі, а також тих, хто прямує з робочою метою, водіїв вантажних автомобілів, машиністів і пілотів.

За свіжими даними, який публікує німецький уряд, до переліку держав зони ризику увійшли майже всі країни Європи, зокрема й Україна. Повний список країн і районів опубліковано на сайті інституту і постійно оновлється. Тому якщо, ви плануєте їхати в Німеччину радимо ознайомитися з переліком країн з високою епідемілогічною небезпекою.

Читайте також:  Сотні українських жінок, що працюють в Італії, виявилися боржниками італійської податкової

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.