facebook

Померла теща Порошенка

У вівторок, 10 листопада, померла мати Марини Порошенко, дружини п’ятого українського президента, – Людмила Переведенцева.

Про це у Facebook повідомив Петро Порошенко. “Цього року ми з Мариною осиротіли”, – написав він.

Причину смерті 84-річної жінки він не уточнив. Однак раніше в ефірі програми “Свобода слова Савіка Шустера” п’ятий президент розповідав про те, що мати його дружини перебуває у важкому стані через коронавірус.



Порошенко написав у соцмережі, що у 2020 році він і його дружина залишилися без батьків. Так, 16 червня помер батько п’ятого президента Олексій Порошенко. 20 серпня на 88 році життя помер батько Марини Порошенко Анатолій Переведенцев.

Відомо, що Людмила Переведенцева народилася 18.02.1936. Деякий час вона працювала на заводі “Арсенал” у Києві. Також була направлена в місто Семипалатинськ на Захід Казахстану, по лінії Міністерства оборони СРСР як спеціаліст. Саме в цьому місті 1 лютого 1962 року на світ з’явилася Марина Переведенцева (у заміжжі – Порошенко).

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше Петро Порошенко переніс коронавірус. Про те, що він захворів, стало відомо 29 вересня. Водночас його дружина Марина Порошенко отримала негативні результати тестів на COVID-19.

3 жовтня дружина нардепа повідомила, що його госпіталізували з двобічним запаленням легень. 13 жовтня політик вилікувався від інфекції.

Читайте також:  Від коронавірусу у польській лікарні помер священник

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.