facebook

“Час зцілення”: Байден звернувся до американців та закликав до примирення

Обраний президент Сполучених Штатів Джо Байден звернувся до американського народу вперше після перемоги на виборах із закликом “зцілити” розділену Америку.

Про це повідомляє “Європейська правда“.

“Для всіх вас, хто голосував за президента Трампа, я розумію розчарування сьогодні ввечері. Я сам кілька разів програв. Але тепер дайте один одному шанс. Пора відкласти жорстку риторику, знизити температуру, побачити і послухати знову один одного”,



– заявив Байден під час промови у місті Вілмінгтон, столиці штату Делавер, де його у 1972 році його обрали сенатором у віці 30 років.

Новообраний президент наголосив, що для досягнення прогресу потрібно припинити ставитися до своїх опонентів, як до ворогів.

“Ми не вороги. Ми – американці. Біблія говорить нам, що для всього є свій час – час будувати, час збирати, час сіяти. І час зцілення. Це час зцілення для Америки”, – сказав він.

Байден також підкреслив, що буде президентом, який буде “не розділяти, а об’єднувати”.

“Я не збираюся ділити штати на “сині” і “червоні” (демократичні і республіканські, – ред.). Я йшов на цю посаду, щоб відновити душу Америки, повернути хребет нашої нації, середнього класу, і знову зробити Америку поважною в усьому світі”, – додав Байден.

Читайте також:  У дітей у США виявили хворобу серця після щеплення від COVID-19

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.