facebook

Приїхав із заробітків і почав говорити про демонів: розповіли про неадеквата, який вчинив масову різанину у Кривому Розі (фото, відео)

Чоловік, який скоїв масову різанину у Кривому Розі 7 листопада, де загинуло двоє людей і ще багато поранених, швидше за все, психічно хворий.

Про це у Facebook повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Він розповів: правоохоронці оперативно прибули на місце трагедії, адже особа, яка зателефонувала копам, повідомила, що “якийсь ненормальний нападає на вулиці з ножем на людей”.

Чоловіка затримали із закривавленим ножем.

Ним виявився 29-річний житель Кривого Рогу Усенко. Факту вбивств він не заперечував і прямо заявляв, що “він від Бога”, зазначив Геращенко.

Приїхав із заробітків і почав говорити про демонів
“Вбивця, зі слів його рідних, їздив на заробітки в Чехію. Рік тому він повернувся звідти іншою людиною. Став говорити про якихось демонів. Але поводився неагресивно”, – написав Геращенко.

Геращенко також назвав прізвище двох чоловіків, які стали жертвами – Косицькі. Уточнюється, що загиблі – батько та син.

Він додав, що під час невідкладного обшуку в кімнаті, де проживав вбивця, на стінах були виявлені дивні концентричні малюнки.

Заступник глави МВС підкреслив, що експерти в психіатрії спробують дати оцінку цим зображенням.



На жаль, наука поки не знайшла способу визначити заздалегідь, як і чому людина стає психічно ненормальною і в який саме момент вона стає смертельно небезпечною для оточуючих настільки, що її потрібно тримати під замком, надаючи психіатричну допомогу”, – зазначив Геращенко.

Читайте також:  “Війна війною, а в Україні годують краще”: Бойовик “ДНР” втік в Україну на заробітки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.