facebook

В Одесі працівники дитсадка крали їжу: діти місяцями ходили голодними. Відео

В Одесі в поліцію звернулася мати дитини, яка відвідує дитячий садок №10 на вулиці Краснова. Вона заявила, що співробітники дошкільного закладу крали продукти, призначені для приготування їжі дітям.

Про це повідомили в пресслужбі Національної поліції Одеської області. Водночас у мережі з’явилося відео й подробиці інциденту (щоб подивитися, доскрольте до кінця сторінки).

Жінка на відео поскаржилася, що її дитина постійно приходить із дитсадка голодною, і продемонструвала пакети з продуктами, які, за її словами, повинні були вкрасти співробітники дитсадка.

Одна з мам, Анастасія Друмова, розповіла, що проблеми з їжею в дитячому саду почалися ще з вересня. Дитина після садка постійно просила їсти, а на питання про те, чим її годували, відповідала, що тільки кашею. На батьківських зборах дорослі обурювалися такому раціону, проте керівництво установи повторювало, що немає грошей на більшу різноманітність продуктів.

“Через карантин нас у садок не пускали, меню ми не бачили, але вихователька нашої групи надсилала нам фото. На жаль, там не було ніяких фруктів, овочів, були безперервні каші”, – розповіла Друмова.

У п’ятницю, 30 жовтня, забираючи своїх дітей, батьки помітили, як два кухарі й охоронець вийшли з декількома щільно набитими пакетами. Поки кухарі перекидали частину пакетів із їжею через паркан, батьки дітей підійшли ближче і зняли те, що відбувається, на камеру. Одна з кухарів втекла, інша на місці почала виправдовуватися, що продукти прострочені. В пакетах дійсно виявилася їжа – фрукти, овочі, молоко, яйця, – зверху прикриті одягом. Батьки викликали поліцію.

Глава департаменту освіти Олена Буйневич ситуацію підтвердила.

“Так, викриті в таких жахливих речах співробітники, вони були звільнені наступного дня. Садок продовжить свою роботу, для цього наберуть інших співробітників і посилять контроль за якістю роботи на кухні”, – повідомила Буйневич.

Читайте також:  “Повалив на землю та став бити в обличчя”: Молоду дівчину побили та пограбували прямо на цвинтарі

Відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Почалося розслідування, поліція встановлює осіб, причетних до правопорушення.

Шукайте деталі в групі Facebook