facebook

Уряд надав Івано-Франківській ОДА понад 260 млн грн для ліквідації наслідків червневої повені

Уряд надав фінансову допомогу у розмірі 262,8 млн грн Івано-Франківській облдержадміністрації для ліквідації надзвичайної ситуації внаслідок червневої повені 2020 року. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу уряду.



“Уряд надав фінансову допомогу Івано-Франківській облдержадміністрації з метою ліквідації надзвичайної ситуації внаслідок червневої повені 2020 року. 4 листопада урядом прийнято рішення про виділення додаткових 262,8 млн гривень з резервного фонду державного бюджету Івано-Франківській облдержадміністрації для продовження здійснення аварійно-відновних робіт на об’єктах, пошкоджених внаслідок масштабної повені, що сталася в червні 2020 року на території Івано-Франківської області”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що кошти будуть спрямовані на відновлення інфраструктури, зокрема автомобільних доріг мостових переходів, об’єктів соціальної сфери та водного господарства.

Нагадаємо, 12-24 червня 2020 року на території Івано-Франківської області пройшли значні опади і почалися паводки.

Також нагадаємо, що 2 липня 2020 року Кабінет міністрів України виділив 754 млн грн на ліквідацію наслідків паводку в західних областях.

Читайте також:  На Прикарпатті в затриманого організатора нарколабораторії знайшли зброю

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.