facebook

Мати чотирьох дітей дізналася про п’яту вагітність під час пологів

Мешканка англійського міста Галіфакс, графство Вест-Йоркшир, дізналася про вагітність п’ятою дитиною під час пологів у кареті швидкої допомоги



Неймовірною історією про породіллю поділилося видання Daily Mail, передає Depo.ua.

27-річна Челсі Кінен відчула різкий біль в спині ввечері, 15 серпня. Її чоловіка не було вдома, і вона викликала швидку. Прибулі на місце парамедиків запідозрили у неї апендицит і повезли в лікарню, проте під час поїздки британка зрозуміла, що вона народжує. Кінен повірили не відразу: їй довелося буквально знімати штани, щоб довести свою правоту.

Багатодітна мати стверджує, що у неї не було ніяких ознак вагітності: у неї не припинялися місячні, вона носила той же розмір джинсів, у неї не було проблем із самопочуттям.

“Раніше я читала всі ці новини про жінок, які не знали про вагітність і думала: ну що за маячня. Поки це не сталося зі мною”, – зізналася Челсі.

У новонародженого хлопчика, якого мати назвала Елліот, виявили численні вроджені вади. У дитини не повністю сформувалися кістки лівої ноги, а також черевна стінка, через це його сечовий міхур і кишківник опинилися зовні організму, а не всередині.

Лікарі стверджують, що Елліот буде жити, проте йому потрібно зробити кілька операцій, у тому числі ампутацію ноги. Крім того, він все життя буде користуватися калоприймачем. Поки його матері доводиться жити з ним в лікарні, а його батькові – піклуватися про чотирьох інших дітей.

Читайте також:  У Польщі можливий жорсткий "локдаун", якщо приріст заражень не сповільниться

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.