facebook

3вiрoбiй – Зeлeнcькoмy: “Зaлякaти мене чи зaткнyти рота – не вдaлoсь. Тебе тепер Вовочка тільки лінивий не розкладає на атоми”

ПОПЕРЕДНЬОЮ ЗМОВОЮ! (Від 15 років до довічного ув’язнення з конфіскацією майна!)



Оскільки група це кількість людей від трьох, (а нас з Софією було лише двоє), то аби злабати таку справу в групу терорісток додали ще тих відвідувачів кав’ярні, що прийшли з нами зфоткатись і теж слухали стрім.Після мого обшуку, україноботи всіх мастєй вставили потерпілому такого пропиздона, що з нашої справи зникло дві статті. І зараз лишилась тільки 346. Йому було б достатньо закрити мене й на 5 років. Задача залякати мене чи справою проти нас закрити усім рота – повністю провалена.

Тепер цього уйо. бка тільки лінивий не розкладає на атоми.Суд віддвинули аж на після виборів, аби собі відсотки не псувати, бо я ж тебе гівнюк, знову на всю країну в ноль помножу!На цей суд їдуть всі, кого ти бісове створіння вкурвило. В фільмі мого дитинства “Звєробой”, товариш головного героя в ярості кричав “Всєх порєжу на шнуркі! Бєлих! Красних! Зєльоних! Сєро-буро-малінових!”, от я в такому ж настрої приїду.

ПОТЕРПІЛИЙ! ЧЕКАЮ ТЕБЕ В СУДІ! В ОЧІ МЕНІ ГЛЯНЕШ, НАРКОМАН СРАНИЙ!Той ветеран, якому ти хамив, нещодавно помер від раку, тому за наслідки з відведення військ біля Золотого відповіси гнида мені особисто! Бажаю, здоров’я. Старший солдат запасу 132 окремого батальйону розвідки десантно-штурмових військ Олена Біленька. Ветеран російсько-української ВІЙНИ!

Цьом бл*ть!Прошу репост, запрошую на суд. Судить будемо ми його.

 

Читайте також:  Вeчiрнiй iнсaйд! Прeзuдeнт у вeлuкiй нeбeзпeцi: прaвдa cплuвлa нa пoвeрхню, рaхyнoк йде на гoдuнu

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.