facebook

На шоу “Холостячка” назвали другого учасника – за Ксенію Мішину поборються вже два гумористи “Ліги сміху”

Напередодні прем’єри реаліті “Холостячка” телеканал СТБ продовжує розкривати імена чоловіків, які боротимуться за серце Ксенії Мішиної. Першим претендентом став комік Олександр Еллерт, а тепер продюсери назвали ім’я другого учасника романтичного шоу.

Ним став 28-річний гуморист Андрій Рибак, який, як і його суперник, грає в “Лізі сміху”. “Я йду в цей проект боротися за дівчину. Конкуренція мене абсолютно не лякає. Є невелике дивне хвилювання, але перед важливими заходами воно завжди присутнє”, – сказав комік каналу СТБ.

Виявляється, Ксенія та Андрій добре знайомі. До проекту вони спілкувалися в соціальних мережах, але одного разу щось пішло не так і Мішина заблокувала Рибака. Тепер коміку треба буде докласти чимало зусиль, щоб змінити думку про себе.

Прем’єра шоу “Холостячка” відбудеться на каналі СТБ уже цієї п’ятниці, 23 жовтня. Уже в першому випуску Ксенія познайомиться з 15-ю чоловіками, які готові боротися за її увагу.

Ксенії Мішиній 31 рік, вона сама виховує 7-річного сина Платона. Українському глядачеві вона відома по костюмованій драмі “Кріпосна” і за проектом “Танці з зірками-2019”, який в підсумку вона виграла.



Читайте також:  Це зворушує до сліз: львівський хор переспівав пісню Кузьми про маму (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.