facebook

Політолог: Притула – це той же Вакарчук, що вже двічі “тікав” з Ради

Партія “Голос” — це клон ЄС, а Притула, який претендує на посаду мера Києва — “Вакарчук 2”, вже двічі тікав з Верховної Ради. Таку думку висловив політтехнолог Олексій Якубін, передає УНН з посиланням на його Facebook-сторінку.



“Розумію, що наша країна вийшла на третє місце в світі за обсягами імпорту секонд-хенду, попереду тільки Пакистан і Малайзія, але. А ось якщо серйозно — чим Притула не „Вакарчук-2“? Адже прийом — один в один. Увагу до списку привертає популярний шоумен. Це вже було? Було!

Головне проштовхує список — і справу зроблено. (До речі, по чистій випадковості — він його не очолив. Адже головне — асоціації)”, — написав Якубін.

Він вважає, що ситуація з Притулою, аналогічна тій, коли на вибори президента створили партію “Голос”, тим самим створивши копію “Європейської солідарності”.

“Чим це закінчилося для партії Голос у Верховній Раді вся країна спостерігає в прямому ефірі. Людина яка говорила, що непоприколу — просто втекла. А сама фракція — по суті клон „ЄС“, і в більшості регіонів перспектив не має. З огляду на те, що кому потрібен клон, якщо є оригінал. І тепер те ж саме хочуть розіграти в Києві”, — написав експерт.

Читайте також:  Літо увірвалося завчасно: погода в п’ятницю влаштує українцям свято

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.