facebook

«Медведчук та Коломойський спробують переформатувати «слуг» на власну користь»: експерти розповіли подробиці

Чи вдасться главі ОП Андрію Єрмаку переформатувати «Слугу народу», залежатиме від результатів місцевих виборів.



Про це у коментарі «Вголосу» розповів політтехнолог Андрій Золотарьов.

«Якщо вони будуть не дуже добрими для Офісу президента, то швидше за все різко зросте ймовірність нових виборів до Верховної Ради. А поки ще є можливість порозумітися представникам монобільшості і працювати надалі», – уточнив він.

Натомість політичний експерт Олександр Кочетков вважає, що Медведчук та Коломойський спробують переформатувати «слуг» на власну користь.

«Спроба переформатувати фракцію «Слуга народу» з боку Єрмака та Офісу президента обов’язково буде. Така сама спроба буде і після місцевих виборів з боку олігархічних сил – Медведчука та Коломойського, які спробують переформатувати «слуг» на власну користь», – наголосив він.

А політтехнолог Ярослав Макітра вважає, що зараз обидві ці політичні групи намагаються критикувати команду Президента, але при цьому дають зрозуміти, що готові у будь-який момент зупинитися і «підставити плече», щоб врятувати коаліцію.

«Такий сценарій ймовірний, тому й Медведчук теоретично може впливати на «слуг», зокрема, якщо Зеленський опиниться перед вибором: розпуск Парламенту при низькому рейтингу або ж формування в Раді коаліції з кимось іншим», – переконаний він.

Читайте також:  «Хотіли всиновити одну дитину, а нам привели трьох і сказали: вибирайте»

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.