facebook

“Лікарі влаштували застілля і забули”: у пологовому будинку сталася кривава трагедія, слідом заматір’ю померло й немовля (фото)

У Херсонській області під час пологів померла 36-річна мати двох дітей. Через кілька годин померла і її новонароджена третя дочка. Батько в розпачі і каже, що в смерті дружини і дочки винні лікарі.

Про це пише “Оглядач”.

Про те, що буде дитина, дізналися перед Новим роком


Дмитро Бородай та Оксана Лозова познайомилися п’ять років тому. Тоді Дмитро працював на ринку у Великих Копанях, а Оксана приїхала підробляти на городах. Вечорами з подругою жінка заглядала в гості до мами Дмитра в гості, так вони і познайомилися.

Обидва вони звичайні трударі. Два роки тому купили будинок у селі Верхні Сірогози в Херсонській області, завели тут господарство. “У нас дві сотні качок, вісімдесят курей, свині”, – перераховує Дмитро.

Дмитро та Оксана познайомилися п’ять років тому
Зараз у будинку, крім нього, нікого немає, тому управлятися з великим господарством доводиться самому. Це хоч трохи відволікає від сумних думок.

Про те, що в їхній родині буде поповнення, Дмитро та Оксана дізналися в грудні, перед самим Новим роком. Подружжя в минулому вже мали шлюби, тому в Оксани було вже дві дочки, старша жила зі своїм батьком, а молодша Ірина з ними. У самого Дмитра теж є старша дочка.

“А в квітні нам сказали, що знову буде дочка, ми вирішили її назвати Анютка. Я тоді сказав, що у нас буде бабський батальйон”, – згадує Дмитро.

Читайте також:  У франківському пологовому за тиждень народилося 58 діток

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.