facebook

Працівник українського телеканалу ґвалтував 3-річну дівчинку “заради журналістського розслідування”

У Запоріжжі чоловік ґвалтував трирічну дівчинку, яка є його похресницею, і знімав процес на відео. Після цього 23-річний зловмисник викладав порнографічний контент в мережі.



Орджонікідзевський районний суд Запоріжжя засудив злочинця до 7 років в’язниці. Відповідне рішення опубліковано в Єдиному реєстрі судових рішень.

Чоловік визнав провину, проте пояснив свої дії наміром провести журналістське розслідування, щоб викрити педофілів. Так, житель Запоріжжя навчався на факультеті журналістики в університеті та працював оператором на місцевому телеканалі. В основному він вів спортивні репортажі, знімав гімнастику.

Молодий чоловік не одружений, дітей не має. Колеги на роботі та викладачі навчального закладу характеризували його позитивно і відзначали, що насилу вірять в те, що сталося.

Як було встановлено, зловмисник ще в січні 2019-го в гостях у своєї знайомої навмисне скоїв насильницькі дії сексуального характеру з її маленькою донькою – лапав її, торкався дитини статевим органом та іншими предметами, а саме термометром в інтимних частинах тіла. Всі ці дії чоловік знімав на телефон.

Одного разу за цим заняттям його застала мама дівчинки. Обурена жінка заборонила йому перебувати з дочкою без її присутності.

Поліція затримала збоченця в червні минулого року. При обшуку в його будинку і при перевірці комп’ютерної техніки правоохоронці виявили сотні фото і відео матеріалів з дитячою порнографією, які той публікував на одному з Telegram-каналів.

При цьому сам педофіл стверджує, що зняв лише один ролик, а в мережу завантажував чужі відео. Також він заявив в суді, що, працюючи на телеканалі та навчаючись на журналіста, “проводив розслідування по розповсюдженню дитячої порнографії”. Мовляв, знайшов у мережі один з таких сайтів, на якому від нього вимагали висилати ексклюзивні кадри.

Читайте також:  “Будемо захищені”: термінова заява Зеленського на брифінгу. Капітуляції не буде

“Отримавши зазначені матеріали, він звернувся до поліції із заявою про вчинення кримінального правопорушення, однак результати розгляду його заяви йому не відомі. Відео з дівчинкою, яка є його похресницею, він знімав, поки вона спала, оскільки адміністратори сайту вимагали від нього таких відео для подальшого користування сайтом”, – йдеться в матеріалі.

Колегія суддів прийняла рішення відправити збоченця-журналіста в місця позбавлення волі на сім років.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.