facebook

Настя Каменських задерла ногу заради благодійності: “Для допомоги діткам з онко”

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто тішить публіку яскравими постами у своєму Instagram. На карантині у Насті з’явилося більше часу для спілкування з фанатами, чим вона активно користується.



Цього разу Настя Каменських опублікувала в мережі досить грайливе фото, у підписі до якого порозмірковувала на серйозні теми.

Дружина Потапа вирішила допомогти хворим на онко дітям, для цього співачка вигадала такий собі спортивний благодійний інтенсив.

“Я організувала 30-денний спортивний інтенсив ROCK YOUR BODY, який стартує вже 5 жовтня!.. А ще це благодійний інтенсив: ми разом з вами підтримаємо фонд @tabletochki_ і зберемо кошти для допомоги діткам з онко”, – написала Настя і закликала шанувальників записуватися, поки ще є місця.

Благодійність – благородна справа. От тільки не зрозуміло, чому свій анонс Каменських проілюструвала фото, на якому постала із задертою ногою. Можливо, таким чином співачка сподівається зібрати більше грошей.

https://www.instagram.com/p/CFw-aVEDKkC/?utm_source=ig_web_copy_link

Чи збере Настя Каменських достатньо грошей для допомоги дітям – покаже час. А от компліменти від фанатів її фото із задертою ногою вже зібрало.

“Красиві ніжки”;
“Ой яке ж фото – очманіти”;
“Настя сексі бомба, у мене піднявся… настрій”, – пишуть фоловери.

 

Читайте також:  За добу до України повернулися 37 тисяч людей: яка сьогодні ситуація на кордонах

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.