facebook

Наслідки карантину: що робити, якщо ви з партнером перестали займатися сексом

Відверта розмова про тимчасову відсутність сексу у вашому житті – ключ до вирішення проблеми.

Для багатьох пар карантин став лакмусовим папірцем. Хтось провів його разом з партнером, інші ж виявилися порізно. Так чи інакше, для більшості ізоляція пройшла не без наслідків, сексуального характеру, в тому числі.

Якщо ви з хлопцем з тих, кому карантин завдав саме таку шкоду, cosmo.com.ua пропонує розібратися, куди ж поділося те саме бажання і що взагалі з цим робити.

По-перше, заспокоїтися


Найбільш неправильною реакцією в цій ситуації буде паніка. Думки на кшталт «він втратив до мене інтерес», «у нього є хтось інший» або «все вже не буде, як раніше» не мають жодної підстави. Вдихни і видихни. Ваш зв’язок, як емоційний, так і фізичний, залежить багато в чому від внутрішнього самовідчуття. Тому причина відсутності бажання криється в особистих переживаннях кожного з вас.

Відкрита розмова

Відверта розмова про тимчасову відсутність сексу у вашому житті – ключ до вирішення проблеми. Не варто затівати його після сварки або після важкого емоційного дня. Просто вибери момент і скажи: «Коханий, що відбувається з нашим інтимним життям?». Хлопця це непокоїть не менше тебе, повір, але його емоції подібні айсбергу – все найголовніше знаходиться поза полем зору. Нехай кожен з вас висловить міркування з цього приводу. Зрештою, коли недомовок і розбіжностей не буде, ви ясно побачите, що проблема не настільки глобальна.

Скажіть один одному: «Це нормально»

Ось цю інформацію вам обом варто засвоїти: відсутність сексу в нинішніх умовах – це нормально. Справа в тому, що нестабільна економічна ситуація, проблеми на роботі і все, що трапилося з вами в останні кілька місяців, сильно впливає на емоційний фон. Свідомість намагається вирішити безліч важливих завдань, і секс не на першому місці.

Читайте також:  Українські біженці в Італії можуть отримати до 3000 євро: як подати заявку

Як повертатися до колишнього «ритму»?

Дайте один одному більше простору. Зрештою, ви обидва занадто довго були в ув’язненні, а тепер прийшла пора вибиратися з цього стану. Займіться насущними питаннями і перестаньте мучитися думками про те, що між вами щось не так. У момент, коли відчуєте, що романтика знову має місце у вашому житті, влаштуйте побачення і відсвяткуйте це, як нову сторінку спільної історії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.