facebook

«Для вас закони не писані»: Єгорова – Зеленському

Скандальна українська телеведуча Сніжана Єгорова заявила, що Володимир Зеленський не виконує свої обіцянки, і для нього “закони не писані”.

Знаменитість опублікувала відеозвернення до президента на своєму YouTube-каналі. За її словами, освічені люди давно зрозуміли, що Зеленський не до кінця чесний з українцями, передає Обозреватель.

“Швидше за все, ви отримали фінансові преференції від попередньої влади. А ми, українці, думали, що буде здійснюватися правосуддя. Замість цього ми спостерігаємо, як ви, Володимире Олександровичу, проводите свою передвиборчу кампанію. Згідно з законом, вона ще не розпочалася для інших кандидатів. Попри те, що ви не чесна людина, для вас закони не писані”, – наголосила Єгорова.

Також телеведуча відзначила, що за останній рік у Зеленського відбулася активна зовнішня трансформація. На її думку, вигляд президента з кожним днем стає все гірше.

“Це говорить нам про те, що ви перебуваєте в ситуації постійного стресу, який ви компенсуєте, можливо, за допомогою допінгів”, – додала Єгорова.

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Читайте також:  "Перезапуск" від садочків до ВНЗ: у Зеленського готують нове життя українським дітям

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.