facebook

Винник та Шоптенко захворіли на коронавірус: зірки розповіли про важкий стан

Український співак, секс-символ естради та учасник проєкту “Танці з зірками” Олег Винник захворів на коронавірус. Його партнерка Олена Шоптенко також заразилася COVID-19.



Через хворобу Винник та Шоптенко не змогли виступити на паркеті шоу під час п’ятого випуску 27 вересня через вкрай погане самопочуття. Про це оголосив у прямому ефірі каналу “1+1” ведучий проєкту Юрій Горбунов (щоб подивитися відео, доскрольте новину до кінця).

Горбунов також зазначив, що у Винника на тлі коронавіруса виникла двостороння пневмонія. Сам співак зазначив, що він вкрай погано себе почуває і не може перебувати на ногах більше 10 хвилин.

“Почуваю себе надзвичайно погано, більше 10 хвилин не можу перебувати на ногах. КТ показала двосторонню пневмонію, тяжко навіть дивитися в телевізор. Завтра буду здавати повторний аналіз. У Олени стан ще важчий. І якщо у нас не важка форма хвороби, то я не уявляю, як себе почувають при ній. Це дуже серйозна хвороба”, – висловився Винник.

Що стосується його партнерки Олени Шоптенко – у неї хвороба проходить у важчій формі. Так, Шоптенко мучить сильний кашель, а також постійний жар. Вона навіть не змогла вийти на відеозв’язок під час випуску.

Читайте також:  “Може бути запізно”: Зеленський терміново звернувся до українців через коронавірус (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.