facebook

Марцінків — четвертий офіційно зареєстрований кандидат на посаду міського голови Івано-Франківська

26 вересня чинний міський голова Руслан Марцінків офіційно зареєстрував свою кандидатуру на посаду мера Івано-франківська.

Про це він повідомив на фейсбук-сторінці, пише Ратуша.

Перш за все, я дякую всім за підтримку. Дякую кожному франківцю за довіру. За те, що повірили в мене ще 5 років тому та продовжуєте підтримувати, – зазначив мер.

Зазначив, шо отримав своє посвідчення кандидата та зареєстрував довірених осіб:
▪️ Лідія Василівна Шкрібляк – директор кінотеатру «Люм’єр».
▪️ Дмитро Дмитрович Втерковський – директор ВО «Карпати».
▪️ Віталій Іванович Дідійчук – директор «Куверт-Україна».

Перед нами великі виклики та амбітні плани. Разом з командою у 2021-2025 роках ми продовжимо робити Івано-Франківськ кращим, завершимо розпочате та виведемо місто на новий етап зростання! – додав Марцінків.

За його словами, передусім, у зв‘язку з суттєвим розширенням Івано-Франківської громади, його команда спільно з мешканцями всіх мікрорайонів та населених пунктів розроблятиме стратегію об’єднаної громади в нових умовах:

Завжди залучав та буду залучати до роботи над плануванням майбутнього Івано-Франківська всіх зацікавлених та небайдужих.

Також додав, шо ключові виклики перед громадою — економічні. Зробили багато у сфері транспорту, благоустрою, забезпеченні потреб дітей, покращенні отримання послуг тощо, але кожен наступний етап розвитку Івано-Франківська вимагає зміцнення економічної бази, зазначив Марцінків.

Пріоритет в роботі — сприяння підприємцям, молоді, яка починає власну справу, шляхом створення привабливого міста.




Насамперед необхідно буде не втратити все здобуте і завершити розпочате:

добудувати дитячі садочки, щоб розв’язувати проблеми нестачі місць у всіх мікрорайонах та забезпечити потреби дітей щодо відпочинку на вулицях та у дворах;
продовжити розширення транспортних можливостей та тролейбусних і автобусних мереж, щоб протягом кількох років завершити перехід міста на власний громадський транспорт;
нарощувати ремонти доріг, добудувати розв’язку та запустити новий міст, з’єднати дорогами віддалені частини нової громади, щоб забезпечити однаково якісний рівень стану доріг по всьому місту;
продовжити покращувати якість тротуарів, розширювати велодоріжки, робити безпечні та доступні переходи, щоб завершити перетворення Івано-Франківської об’єднаної громади на безбар’єрне місто;
завершити формування муніципальної управлінської команди, щоб стати найпрозорішими та найвідкритішим містом України;
довести до досконалості інформування та звітування перед мешканцями громади не тільки про мою роботу, але й усіх структур, залучених до роботи у міській раді;
гармонізувати стосунки з новими складовими громади, селами, що приєдналися, щоб стати найкращою в Україні об‘єднаною територіальною громадою!

Читайте також:  На Прикарпатті ситуація в медичних колективах – на межі вибуху

На вибори йду разом з командою, яка є необхідною складовою продовження роботи та здобуття нових успіхів. Останні 5 років наше місто зростало. Івано-Франківськ став кращим і цим пишається наша громада! Прошу Вас підтримати мене та команду Всеукраїнського об’єднання «Свобода» на виборах 25 жовтня, щоб ми разом могли зробити Івано-Франківську об’єднану громаду найкращою!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.