facebook

У Харкові після операції на носі помер 24-річний хлопець: розгорівся скандал

У Харкові після невдалої операції на носі помер 24-річний Юрій Столяр. Операцію з виправлення викривленої носової перегородки проводили в районній лікарні селища Нова Водолага.



Однак після виникнення ускладнення чоловіка в несвідомому стані доставили до Харківської обласної лікарні, пишуть “Факти”.

“Юру запевняли, що це нескладна операція, яка у більшості пацієнтів проходить без ускладнень. Юра пішов на цю операцію за показаннями – через викривлену носову перегородку йому було важко дихати. Консервативні методи лікування виявилися малоефективними, і лікар порадив операцію”, – розповів двоюрідний брат Юрія Олександр.

Після смерті пацієнта лікарі районної лікарні сказали, що під час операції у Столяра трапився розрив аневризми судини головного мозку.

“У Новій Водолазі толком не змогли нічого пояснити. Сказали, що, найімовірніше, під час операції у Юри стався крововилив у мозок… Провели обстеження й повідомили, що під час операції у Юри розірвалася аневризма головного мозку.. Сам Юра, крім проблем із носовою перегородкою, скаржився на головні болі. Говорив про них лікарям, але так як йому було всього 24 роки, цьому ніхто не надав особливого значення”, – згадував Олександр.

Відзначається, що Столяр впав у кому ще до переведення до харківської лікарні, де він і помер, не прийшовши до тями.

За словами Олександра, через смерть брата він має намір звертатися щодо події до правоохоронних органів.

Читайте також:  Під час купання потонули двоє хлопчиків (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.