facebook

Їздить на мопеді і робить селфі: під Вінницею 100-річний дідусь вражає активним життям

У чоловіка була непросте життя, він пережив два голодомори і колективізацію

Житель Тиврова Вінницької області Іван Кондратюк нещодавно відзначив сторіччя. При цьому його активному способу життя можуть позаздрити навіть більш молоді українці.

Дідусь їздить на мопеді, готує, робить вино і вражає односельців своєю енергійністю і почуттям гумору. Крім того, він займається господарством. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Щоранку чоловік виїжджає з дому на своєму мопеді і їде до найближчого села. При цьому він завжди одягає костюм. Дідусь виглядає молодше своїх років, і зазвичай йому дають не більше 80 років.

Сім’я у дідуся велика, у нього двоє дітей, четверо онуків і двоє правнуків. Наразі він живе один, але до нього кожен день приходить онука, щоб перевірити чи все нормально.

Під Вінницею 100-річний дідусь вражає людей соєю активністю (відео: YouTube)

Він сам готує собі їжу, і робить вино з винограду. Крім того, він єдиний живий ветеран в селі. Він пережив два голодомори і колективізацію.

Все свої життя чоловік працював столяром. При цьому незважаючи на свій вік, він і зараз працює на циркулярній пилці. Сусіди завжди в захваті, коли бачать його за кермом мопеда.

На запитання, у чому секрет його довголіття, він відповідає, що потрібно менше піддавати себе стресам і більше перебувати на свіжому повітрі, і сонці. Також він не курить і щодня випиває склянку кислого молока.

На століття внуки подарували своєму дідові плазмовий телевізор. Але він любить більше дивитися на старі фото і читати. При цьому він читає без окулярів. Також користується мобільним телефоном і робить селфі з онукою.

Цікаво, але в сім’ї він не один довгожитель, його дід помер у віці 110 років.

Читайте також:  Водій мотоцикла на великій швидкості влетів у автобус: загинув 20-річний хлопець. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.