facebook

На Косівщині “Шкода” вилетіла з дороги: водій втік, покинутий пасажир загинув (ФОТО)

Правоохоронці з’ясовують обставини смертельної аварії у Косівському районі і розшукують водія, який втік з місця пригоди.



21 вересня о 22:10 сталася ДТП на дорозі Р-24, що у Косівському районі. Поліцейські встановили, що у селі Город 33-річний водій рухався у напрямку Верховини автомобілем “Шкода Октавія”, але не справився з керуванням і допустив з’їзд з проїжджої частини дороги. У результаті автомобіль опинився у кюветі, вдарився до бетонної труби і перекинувся. В транспортному засобі крім водія знаходилися двоє пасажирів, які є мешканцями села Соколівка. 24-річний пасажир, який сидів спереду, загинув на місці події, а інший 22-річний пасажир доставлений без свідомості в реанімаційне відділення медзакладу.

Після ДТП водій, мешканець Соколівки, покинув місце аварії і залишив без допомоги пасажира, який перебував у небезпечному для життя стані. Особу водія встановлено і факт керування автомобілем підтверджено камерами відеоспостереження, які розміщені неподалік місця пригоди. Наразі його місцезнаходження встановлюється правоохоронцями, інформує “Галку” поліція Прикарпаття.

Читайте також:  Вночі на Снятинщині п’яний керманич вчинив ДТП і втік, є травмовані

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.