facebook

“Діти на межі життя та смерті, бабуся з дідусем загинули”: п’яний мажор на Audi Q7 влаштував страшну аварію (відео)

У Вінниці 8-річний хлопчик та 5-річна дівчинка перебувають на межі життя та смерті після страшної аварії. Нині вони залишилися сиротами, лікарі борються за їхнє здоров’я.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Так, аварія сталася на території Вінниччини. П’яний кермувальник елітного автомобіл Audi Q7 вилетів на зустрічну смугу і протаранив два легковики. В одному з ниї їхало подружжя з онуками. Дорослі загинули відразу, 5-річна дівчинка і 8-річний хлопчик в критичному стані перебувають у реанімації.

На кадрах з місця події зафіксовано, як білий позашляховик на величезній швидкості вилітає на зустрічну і таранить два зустрічні автомобілі. В салоні чути жіночий крик.

Загинуло подружжя пенсіонерів, які везли своїх онуків додому. 8-річного Іванка та його 5-річну сестру Іванку у вкрай важкому стані доправили до реанімації. Дівчинка зараз на межі життя та смерті. У неї важкі ушкодження органів, розірвана селезінка, переломані таз та стегно. Дитина на штучній вентиляції легень. Тим часом хлопчик у комі, в нього відкрита черепно-мозкова травма. Лікарі не беруться давати прогнози.

Діти залишилися сиротами. Адже матір померла, а батько позбавлений батьківських прав. Хоча провідати дітей до лікарні прийшов.

Виховували дітей дідусь і бабуся. Опікунами вони стали торік, коли хлопчика до невпізнаваності побила мачуха. Тоді хлопчик також вказував на батька.

Винуватець аварії провину визнає і обіцяє покрити всі збитки постраждалим. Однак запевняє, що під час аварії був тверезим. Нарікає на погане здоров’я і зазначає, що його могло засліпити сонце на дорозі, внаслідок чого нібито і могла статись аварія.

Читайте також:  Комаровський назвав найнебезпечніший засіб при температурі у дітей: ніколи його не використовуйте

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.