facebook

На Рівненщині школяр вирвав 19-річну студентку з рук маніяка (відео)

Хлопець зумів відтягти чоловіка від дівчини, яка вже втрачала свідомість від задушення.

В Рівненській області 14-річний школяр урятував дівчину від нападника.

Як повідомляється у сюжеті ТСН, інцидент стався у селі Квасилів. 19-річна Катя поверталася надвечір додому з крамниці, як раптом на неї накинувся невідомий та почав душити. Ледь чутний писк почув 14-річний Дмитро та побіг на допомогу.

Хлопець зумів відтягти чоловіка від дівчини, яка вже втрачала свідомість. Згодом зловмисника затримали місцеві та поліція.

«Я почув якийсь писк, подумав, що дитина. Я відтягнув його (нападника – ред.), він одразу почав тікати», – розповів підліток.

Як виявилось, 30-річний нападник напередодні вийшов із в’язниці, де сидів за викрадення авто, а раніше притягався до відповідальності за хуліганство. Мотиву нападу на дівчину він пояснити не може. Правоохоронці кажуть, що 14-річний Дмитро вчинив дуже сміливо.

Але наголошують – в схожих ситуаціях потрібно бути обережнішим, адже зловмисник може мати при собі зброю. Щоб захистити кого-небуть, краще голосно кликати на допомогу і дзвонити 102. Це може сполохати нападника. Поліція планує відзначити хлопця грамотою, нападнику загрожує термін позбавлення волі на строк до 5 років.

Читайте також:  Знайшли у будинку знайомої без ознак життя: На Рівненщині трагічно загинула жінка

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.