facebook

“У черзі”, — Зеленський розповів, коли Україна отримає вакцину від коронавірусу

Коронавірус в Україні продовжує бити антирекорди. Станом на суботу, 22 серпня, в нашій країні хворіють або перехворіли на COVID-19 вже 103 тисячі осіб. Ситуація виглядає дуже серйозною, тому уряд шукає можливості зупинити поширення.



Президент Володимир Зеленський заявив, що вже звернувся в усі органи для отримання вакцини після завершення її випробувань.

“Україна записана в усі черги для отримання вакцини від коронавірусу”, заявив Володимир Зеленський. Однак на сьогоднішній день ніякої інформації про те, коли саме вакцина буде готова. Зеленський попросив особливо серйозно поставитися до ситуації з поширенням COVID-19, поки немає вакцини. Зеленський нагадав, що необхідно дотримуватися соціальної дистанції і носити маски на вулицях, в транспорті, в громадських місцях і т. д.

Раніше Володимир Зеленський заявляв про те, що наступні хвилі COVID-19 Україні буде витримати дуже складно. Президент зазначив, що в нашій країні не вистачає ні ліжкомісць в лікарнях, ні медичного персоналу. Тому необхідно бути вкрай пильними і акуратними.

Читайте також:  Тіло померлого франківського професора Володимира Грабовецького пролежало на вулиці близько трьох годин

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.