facebook

Відчуття, що вони вмирають: Зеленський розповів, як його родина хворіла коронавірусом

Дружина Зеленського важко перенесла хворобу

Президент Володимир Зеленський під час візиту в Миколаївську область зізнався, що його сім’я перехворіла COVID-19. Про це він розповів на брифінгу під час відповідей на запитання журналістів.




“Скажу відверто, що цей COVID-19 – це зараза. Іншого слова немає. Захворіла моя дружина і син, до речі, теж. І вони разом лікувалися в лікарні”,
– зазначив президент Володимир Зеленський.

За словами українського державного діяча, діти переносять цей вірус відносно нормально, деколи може бути температура. А ось дорослим в цьому випадку пощастило менше.

“Тому я всім бажаю здоров’я і дуже прошу бути обережними особливо зараз, тому що люди перестали дотримуватися будь-які карантинні заходи, ніхто нічого не боїться. Повірте нашій родині – ніхто не боїться, поки у тебе поруч хтось не захворів. Хвороба повністю виснажує. На другому тижні у людей відчуття, що вони вмирають”, – прокоментував він.

Також Зеленський зазначив, що збільшення кількості хворих в подальшому може повністю зупинити медицину і тоді держава ніяк не зможе допомогти. Тому важливо пам’ятати, що на даний момент все залежить від людей: краще не чекати, а вжити заходи до того, як захворіють близькі Вам люди.

Читайте також:  "Полетів на один день відпочити з родиною": Зеленський про поїздку на держдачу до Карпат

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.