facebook

Спека та дощі: з’явився прогноз погоди в Україні до кінця тижня

У п’ятницю, 21 серпня, майже по всій Україні пройдуть дощі.

До кінця поточного тижня в більшості регіонів України буде триматися спекотна погода, жителям західних областей синоптики обіцяють сильні дощі, місцями з грозами.

Згідно з прогнозом Погода УНІАН, у четвер, 20 серпня, у більшості регіонів України очікується спекотна і сонячна погода, температура вдень підніметься до +29…+33 градусів. Прохолодніше буде тільки на заході країни – там стовпчики термометрів піднімуться до +27 градусів, тут же пройдуть зливи з грозами.

У п’ятницю, 21 серпня, дощі поширяться також на північні і центральні області, температура вдень підніметься до +24… +29 градусів. Спекотно та без опадів буде лише на півдні та сході України – там синоптики обіцяють температуру до +33 градусів.

На вихідних, 22-23 серпня, сильна спека в Україні спаде, опадів не очікується. У суботу температура вдень по країні підніметься до +24…+32 градусів, у неділю – до +27…+30.




Погода в Україні

У середу, 19 серпня, по всій Україні буде дуже спекотно, на заході пройдуть дощі з грозами. Зокрема, на сході без опадів, температура вночі до +14°, вдень до +32°. Жителів південних регіонів очікує мінлива хмарність. Вночі температура до +15°, вдень до +33°.
Синоптик Наталія Діденко повідомила, що в більшості регіонів України на Яблучний Спас очікується спекотна і суха погода. Дощі пройдуть на Заході країни.
Раніше з’явився прогноз погоди в Україні до кінця серпня. Очікується, що практично по всій країні буде спекотно і сонячно, дощі і похмура погода прийдуть тільки в західні області.

Читайте також:  П'ять прогнозів Ванги на 2022 рік

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.