facebook

Не погоджуйтесь, бо “вбиваєте себе”: фахівці назвали топ-7 нездорових речей в сексі (18+)

Фахівці попереджають: будь-які експерименти в ліжку – це нормально, якщо вони прийнятні для обох партнерів і в задоволення.

Якщо поруч – не “ваша” людина, то у таких відносинах навряд чи ви будете щасливі, пише Cosmo.

Через нього ти соромишся чи відчуваєш себе ніяково


Всі ми дорослі дівчатка і знаємо, що секс супроводжується не тільки пристрасними охами і ахами. Дивний звук, який видає твоє тіло, багато / мало природного мастила та інше – все це нормально. Ненормально, коли партнер тебе за це соромить або може посміятися над тобою. Він змушує пробувати в ліжку те, що тобі не подобається

Ще раз повторимо: все, що відбувається в сексі, має відбуватися за взаємною згодою
Ми, дівчата, часто можемо погодитися спробувати щось заради хлопця – щоб догодити, показати, яка ти класна і відкрита для експериментів. Але давай будемо чесними: якщо в процесі ти не отримуєш задоволення – скажи про це. Якщо твій партнер адекватний і для нього важливі твої почуття, він сприйме це нормально. Якщо ж немає … Тобі точно потрібен хлопець, якому наплювати на твої почуття і бажання?

Він не стежить за своїм і твоїм сексуальним здоров’ям
Хлопця, який не любить контрацепцію, ігнорує регулярні огляди, легковажно ставиться до твого самопочуття під час сексу (наприклад, коли ти відчуваєш біль) і не розуміє, навіщо тобі викидати гроші на візит до гінеколога кожні півроку, не повинно бути в твоєму ліжку. Крапка.

Він сміється з твоїх сексуальних фантазій
Це може зруйнувати не тільки твою самооцінку, а й відносини. Поділитися з бойфрендом своїми сексуальними фантазіями – це як прогулятися оголеною по місту. А коли у відповідь тебе ще й засуджують або висміюють – боляче і страшно подвійно.

Читайте також:  "Нехай швидше настане мир, і ми поїдемо на море": 8-річний українець зібрав майже 60 тисяч для ЗСУ

Він ігнорує твій оргазм
Кайф від усього, що відбувається в ліжку, повинні отримувати двоє. Звичайно, хороший секс може бути і без оргазму. Але тільки не в тому випадку, коли він навіть не намагався, повністю зосередившись на собі.

Він критикує твою зовнішність
Ніщо так не псує секс, як комплекси з приводу зовнішності. Якщо бойфренд хоч раз дорікне тобі в складочки на животі або повних ногах – все, ти будеш думати про це кожен раз, займаючись з ним сексом. Вибирати тільки ті ракурси і пози, які все це приховають. А про задоволення, звичайно ж, мова навіть не йде.

Тобі більше не подобається з ним цілуватися Або йому з тобою
Це перший дзвіночок, що поруч не та людина – про це тобі натякає саме тіло. Часто ми погоджуємося залишатися поруч з кимось через звички. Чи тому, що до кінця не впевнені в своїх почуттях. І хоча зовні тримаємося і все начебто добре – саме тіло і гормони сигналізують про зворотне.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.