facebook

У Києві підпалили автомобіль Андрія Богдана

На вулиці Юності у Дніпровському районі Києва вночі 11 серпня невідомі підпалили автомобіль Tesla.
Як повідомили у поліції Києва, близько 3-ї години ночі до відділку надійшло повідомлення про загоряння автомобіля Tesla.

У поліції додали, що вогнем було пошкоджено три транспортні засоби – Tesla і дві припарковані поруч автівки: Мазда і Хонда, які належать місцевим мешканцям.




“Слідчо-оперативна група провела огляд місця події. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом умисного знищення або пошкодження майна шляхом підпалу, слідчі призначать необхідні експертизи. Правоохоронці проводять комплекс оперативно-розшукових та слідчих дій для встановлення всіх обставин підпалу авто та причетних до правопорушення осіб”
,
– йдеться у повідомленні.

Про те, що спалена Tesla належить Андрію Богдану написав у своєму телеграм-каналі народний депутат від “Слуги народу” Олександр Дубінський. “Андрію Богдану спалили легендарний автомобіль Tesla. Чекаємо від Андрія інформації, хто причетний і яка причина атаки”, – написав нардеп.

Читайте також:  У Києві продавець шаурми штрикнув ножем клієнта

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.