facebook

ДТП під Вінницею: загинули двоє бійців АТО

Автомобіль виїхав на зустрічну смугу і в лобову зіткнувся з вантажівкою. Загинули водій і пасажир.
Легковик ВАЗ зіткнувся з вантажівкою Mercedes під Вінницею, загинули дві людини. Про це повідомляє прес-служба поліції області в п’ятницю, 7 серпня.



Інцидент стався 5 серпня в місті Гайсин близько 2:50. Автомобіль ВАЗ під керуванням жителя Хмельницького району з пасажиром з Чернівецького району виїхав на смугу зустрічного руху, внаслідок чого сталося лобове зіткнення з вантажівкою. Водій і пасажир легковика загинули.

Водієм вантажівки був 35-річний житель Рівного. Він рухався в напрямку Вінниці. В результаті аварії чоловік не постраждав.

За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею “порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого”. За правопорушення передбачено покарання до восьми років позбавлення волі.

У свою чергу Чернівецька РДА повідомляє у Facebook, що в аварії загинув учасник АТО Юрій Кулаков. У нього залишився неповнолітній син.

“Юрій Кулаков був бійцем 59-ї окремої мотопіхотної бригади А1619. Пішов на війну добровольцем. Брав участь у бойових діях з 2018 року. Він воював у гарячих точках, не раз дивився смерті в обличчя, а помер на мирній землі”, – сказано в повідомленні.

Другий загиблий також виявився учасником АТО. Богдан Поліщук вступив на контрактну службу до лав ЗСУ в лютому 2018 року.

“Призвали його з Крижопільського військкомату, більше двох років був в зоні АТО/ООС, потім повернувся на ротацію в Гайсин в 59 бригаду, в “учебку”. Був не в казарменому положенні, а разом з товаришем по службі винаймав квартиру”, – заявив сільський голова Качанівки Сергій Ратушний, передає Vlasno.info.

Читайте також:  “Затягнула дочку у ванну і там втопила”: Моторошна історія жінки, яка стала жертвою найбільшої секти України

Ратушний каже, що за кермом легковика був саме Поліщук, але про причини аварії поліція не розповідає. У Богдана залишилася маленька дитина. Обох ветеранів АТО поховали в рідних селах 6 серпня.

Нагадаємо, що раніше позашляховик протаранив легковик під Києвом. Три людини загинули, ще шість осіб отримали травми, серед них дитина. Їх з понівеченої машини деблокували рятувальники.

Також повідомлялося, що в ДТП на Черкащині зіткнулися три автомобілі. Рятувальники повідомляють про одного загиблого і чотирьох поранених. Інцидент стався на трасі Черкаси-Золотоноша.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.