facebook

Франківчанка Кароль зважилася на несподіване зізнання про свою любов: “Боже, ніколи не була так…”

Тіна підкорила розповіддю про минуле

Українська співачка Тіна Кароль розповіла про головну любов, своїх надії і “спасіння”, отриманому в маленькій церкві

В цей раз на фан-сторінці Тіни в соціальній мережі Instagram з’явилися невеликі уривки з нового інтерв’ю Тіни для телеканалу ОНТ. У ньому співачка не тільки блиснула модною сукнею з блискавкою на грудях і яскравим макіяжем, але ще й розповіддю зі свого життя.

Співачка, як відомо, вкрай рідко дає інтерв’ю, розповідає про особисте і сумне. Цього разу Тіна відверто зізналася в труднощах, яких зазнала під час скасування концерту, який був дуже важливий для неї і який довго чекала. Тіна зазначила, що після сумної новини була дуже засмучена і зі сльозами на очах вирушила в церкву, адже її пісні – це її любов і спасіння. Вона опинилася в потрібному місці:




“Після цього, після відвідин місця, яке наповнене добротою і чудесною силою, все будо добре. Концерти не скасовували, в той момент здавалося, що ніколи так не розбудовувалася”
, – з посмішкою розповіла співачка.

Фанати не змогли пройти повз:

«Я щаслива… У своєму нещасті, я нещасна в своєму щасті…… Інтравертна дівчинка, увійшла в чат ❤️», «Про щастя як зазвичай, нічого не зрозуміло, але дуже цікаво», «Прекрасна✨», «Краща ❣️», «Яка ж вона, розчиняюся в її словах❤️», «найкраща», «Не перестану захоплюватися❤️», «прекрасна», «Ангельський голос», «Тіночка, ти правильно сказала: фундамент», «@tina_karol завжди прекрасна, як і мирне небо над головою!!!)», – написали фанати.

Читайте також:  На Прикарпатті сільська громада звинуватила священика у крадіжці грошей, які люди збирали на ремонт церкви

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.