facebook

Маленька дівчинка загадково зникла 13 років тому – батьки вражені новиною про неї

У Португалії продовжили пошуки зниклої дівчинки Мадлен Макканн, яку 13 років тому на одному з курортів країни викрали, поліція не виключає, що вона може бути жива.

Про це повідомляє Mirror.

Батьки зниклої Мадлен Кейт і Джері вражені, що після 13 років з дня зникнення дочки поліція повідомила їм, що відновила її пошуки в Португалії.

Вони очікували болісного повідомлення після обшуку трьох колодязів в Віла-ду-Бішпу – всього в 10 хвилинах їзди від португальського курорту, де пропала дівчинка. Але Макканнам досі не повідомили, на яких підставах діяла поліція.

“Це період тривалих мук. Вони до сих пір не мають ні найменшого уявлення, які докази є у поліції, щоб припустити, що Мадлен мертва. Їм не повідомляють, що, на думку поліції, сталося з нею. Нам дуже шкода їх, бо вони пережили стільки болю і неспокою протягом 13 років”, – сказало джерело видання.

Детективи і дайвери обшукали іригаційні системи всього в 10 хвилинах їзди від Прайя-да-Луз, де Мадлен була викрадена в травні 2007 року, за кілька днів до її четвертого дня народження.

Вони знаходяться поруч з пляжем, де в 2007 році був сфотографований житловий фургон головного підозрюваного Крістіана Брюкнера – педофіла і насильника, який в даний час знаходиться у в’язниці.



Кейт і Джері хочуть відповідей більше, ніж будь-хто інший. Але хоча столична поліція все ще розглядає зникнення Мадлен як пропажу безвісти, а не розслідування вбивства, це дає їм проблиск надії на те, що вона все ще може бути жива. Вони продовжують сподіватися, поки не з’являться неспростовні докази того, що вона мертва. Їх інформують на кожному етапі розслідування. Але поліція не надала їм всіх подробиць. Вони залишаються на голках в цей час, і це викликає у них біль”, – сказав 52-річний колишній публіцист батьків Мадлен Кларенс Мітчелл.

Читайте також:  Страшна нoвинa: У сeлi група підлiтків зґвaлтувaла 11-рiчну дiвчинку

У Німеччині Брюкнера судили за згвалтування в 2005 році американської 72-річної жінки в її будинку в Португалії. Він відбув 21 місяць у в’язниці в Кілі за злочини, пов’язані з наркотиками, і йому було дано сім років за згвалтування, але він заперечує цей вирок.

Брюкнер жив в Прайя-да-Луз протягом багатьох років, і йому було 30 років, коли зникла Мадлен.

Але поліція, яка розслідує її зникнення, виключила Брюкнера з первинних розслідувань, оскільки вони не знали, що він був засуджений за сексуальний злочин в Німеччині, коли йому було 17 років. Це була одна з ряду грубих помилок, які заважали розслідування.

Німецька прокуратура говорить, що у них є докази того, що мобільний телефон Брукнера знаходився поруч з квартирами, біля яких зникла Мадлен.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.