facebook

Нас не зупинити: Григорій Решетник повідомив про майбутнє поповнення в родині. Франківчанка Христина – вагітна

Український шоумен, актор, диктор та ведучий популярного реаліті-шоу “Холостяк” Григорій Решетник поділився радісною новиною – скоро в його родині з’явиться третя дитина.



Про вагітність дружини Григорій повідомив на особистійсторінці в Instagram. Він опублікував сімейне фото, на якому Христина зображена вже з помітним животиком. “Нас не зупинити”, – написав він.

У Решетніков вже є двоє синів: Іван і Дмитро. А народження третьої дитинки подружжя чекають ближче до зими. Хто народиться – хлопчик чи дівчинка, пара дізнається наступного тижня на плановому УЗД.

Григорій і Христина спочатку приховували від синів, що у них скоро з’явиться братик або сестричка. Але через деякий час в усьому зізналися. Хлопчаки дуже зраділи цій новині і з нетерпінням чекають появи на світ малюка.

Григорій Решетник – один з небагатьох знаменитостей в світі українського шоу-бізнесу, хто не приховує особисте життя від громадськості. Він з радістю ділиться всім, що відбувається в його родині з шанувальниками. А ось про вагітність вирішив розповісти не відразу. Судячи з фото, Христина знаходиться десь уже на п’ятому місяці вагітності.

https://www.instagram.com/p/CCdcDifJeMl/

Читайте також:  Лікарі діагностували у чоловіка з переломом руки вагітність

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.