facebook

Частина сіл Луганщини залишилася без води через обстріли

В результаті обстрілу пошкоджено водогін в Попаснянському районі.

1643168




Вночі противник пошкодив ділянку КП Попаснавода, значна частина населених пунктів району залишилася без води, повідомили в Луганській ОДА.

“У ніч на вівторок, 23 червня, близько 03:00, бойовики ЛНР здійснили масований обстріл з “Градів” селища Карбоніт, що входить в Золотів. Снаряди накрили ділянку КП Попаснавода, яка подає воду на значну територію Попаснянського району, а також на окуповані території”, – сказано в повідомленні.

Повідомляється, що в результаті обстрілу знищено насоси, трансформаторну підстанцію та інше обладнання (його попередня вартість – близько 3 мільйонів гривень).

Паралельно з “Градів” були обстріляні околиці с.Борове, де знаходяться свердловини, з яких подається вода в населені пункти Попаснянського району.

Як зазначається, чотири свердловини виведені з ладу. В результаті обстрілу припинена подача води за напрямками Карбоніт – Золоте, Карбоніт – Попасна, Карбоніт – Первомайськ (окупована територія).

Зараз більшість населених пунктів району, що поставляються водою КП Попаснавода, залишилися без води.

Раніше на початку червня при обстрілі в Луганській області було знеструмлено дев’ять населених пунктів. Станиця Луганська і вісім сусідніх сіл залишилися без світла і води.
За матеріалами: Корреспондент.net

Читайте також:  На Донбасі прощаються із зaгuблoю під час oбcтрілу проросійськими бoйoвикaми 15-річною Дарією (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook