facebook

В ООН через секс в авто відсторонили двох працівників. Відео

Організація об’єднаних націй відправила двох своїх працівників у неоплачувані відпустки через звинувачення у сексуальних порушеннях в службовій машині в Ізраїлі.

Як пише BBC NEWS Україна, на короткому відео, що виклали у Twitter, видно, як жінка у червоній сукні та чоловік займаються сексом на задньому сидінні білого авто з маркуванням ООН.

Кадри зняли на головній набережній Тель-Авіва. На передньому сидінні джипа сидить ще один пасажир, а водія не видно.

Офіційний представник генсека ООН Стефан Дюжаррик заявив, що організація “шокована і глибоко стурбована” через відео. Також в організації повідомили, що чоловіки, яких видно на відео, є працівниками Організації з нагляду за виконанням умов перемир’я (ОНВУП), яка працює в регіоні з 1948 року. Вони залишатимуться без зарплатні на час розслідування, йдеться у повідомленні.

Відомо, що рішення про відсторонення ухвалили через “серйозність звинувачень у недотриманні стандартів поведінки міжнародних держслужбовців”. Оскільки ООН проводить жорстку політику проти сексуальних порушень з боку своїх працівників.

Зазначається, що працівника можуть притягнути до дисциплінарного стягнення, якщо виявиться, що вони порушують правила поведінки. Їх можуть повернути на батьківщину або заборонити брати участь в миротворчих операціях ООН, але подальші дисциплінарні чи правові дії залежать від країни, громадянином якої є працівник.




ВІДЕО можна переглянути ТУТ

Читайте також:  Під час пожежі загинула дитина

Шукайте деталі в групі Facebook

Теги: , ,

Джерело.