facebook

Хлопчик, якого побив п’яний хрещений, помер у лікарні

Прокуратура перекваліфікувала справу про жорстоке побиття у Києві 6-річного хлопчика його хрещеним через смерть дитини.
Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook речниця столичної прокуратури Надія Максимець.



“Бракує слів, щоб описати цей злочин. Дитині провели низку складних операцій. На жаль, попри зусилля лікарів, хлопчик помер. Нелюда, якого затримали на місці події, взято під варту”, – наголосила вона, пише ТСН.

За словами Максимець, нині відкрито кримінальне провадження за п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство малолітньої дитини.

Раніше йому було повідомлено підозру у замаху на життя хлопчика (ч. 2 ст. 15 п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України). За клопотанням прокурора підозрюваному обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, 25 червня вночі до чергової частини столичної поліції від лікаря надійшло повідомлення про те, що з вікна багатоповерхівки на вулиці Шолом-Алейхема випала дитина 2014 року народження. Медики госпіталізували непритомного хлопчика до дитячої лікарні.

За словами начальника слідчого відділу Деснянського управління поліції Станіслава Сєрєбряка, за вказаною адресою правоохоронці виявили матір дитини та її друзів, які були в стані алкогольного сп’яніння.

Як з’ясували слідчі, родичі хлопчика ввели в оману лікарів, щоби приховати сліди злочину.

“Попередньо нами встановлено, що хлопчику тілесні ушкодження завдав його хрещений батько, який у компанії ще кількох чоловіків та матері потерпілого вживав алкогольні напої у квартирі. У сусідній кімнаті ми виявили сліди крові, а згодом встановили й свідка, який пояснив, що хрещений зайшов до кімнати хлопчика, а через деякий час виніс його побитого та непритомного на руках”, – додав поліцейський.

Читайте також:  Кричали та бігали голими по вагону: у потязі Львів-Київ сталась пікантна НП (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.