facebook

Лікарі не зробили навіть рентген: на Волині розгорівся скандал навколо загадкової смерті дитини, відео

У Луцьку розгорівся гучний скандал навколо смерті 5-річної дівчинки в лікарні: її батьки звинувачують медиків у халатності, лікарі запевняють, що зробили все, що змогли.

Про це повідомляє “Апостроф” з посиланням на ТСН.

За словами батька дівчинки Сергія, все відбувалося стрімко. У Віки після танців трохи піднялася температура, яка на наступний день зросла до 38. Інших симптомів не було, але коли градусник показав 40, сім’я відразу помчала в лікарню.

Лікар попередньо діагностував у дитини пневмонію і призначив антибіотики і тест на коронавірус. У дівчинки не було ні кашлю, ні задишки, але до вечора почав боліти живіт. Віку залишили в лікарні, але не запропонували зробити ні рентген, ні УЗД.

Дослідження зробили тільки через два дні після госпіталізації. На знімку було видно, що легені пошкоджені, лікарі заявили, що у дитини двостороння пневмонія. Віку перевели в реанімацію і підключили до апарату штучної вентиляції легенів, але марно: на наступний день дівчинка померла.

Завідуюча відділення Волинської обласної інфекційної лікарні Ірина Капустіна стверджує, що рентген дівчинці не зробили саме через відсутність симптомів.

“Ніде у неї не було ослабленого дихання, нічого. Ми всі вражені. Все так стрімко відбувалося, якось атипово”, – зазначила вона.

Батьки впевнені, що лікарі зволікали, оскільки Віку госпіталізували на вихідні, коли персоналу майже немає. Крім того, що коронавірус у дитини не знайшли, було відомо вже в день її смерті. Однак батьки про це дізналися тільки після похорону, тому дочку ховали в поліетиленовому пакеті і в закритій труні.

Читайте також:  Облив дитину кислотою і викинув на смітник: як ображений чоловік помстився жінці за відмову вийти за нього заміж

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.