facebook

У Львові невідомий напав на дитину та зґвалтував її

Львівські правоохоронці розшукують чоловіка, який у четвер, 18 червня, зґвалтував 12-річного хлопчика на вул. Роксоляни. Фото чоловіка опублікували у спільноті «Чим живе Левандівка».
Як повідомили у поліції, о 12:40 правоохоронці отримали дзвінок від львів’янки про те, що під час прогулянки з дітьми на Левандівці зник її 12-річний син. Про це пише zaxid.net.



Правоохоронці попередньо встановили, що хлопчика на вул. Роксоляни покликав невідомий чоловік, аби той допоміг йому відтягнути мопед та пообіцяв купити дитині газований напій. Невдовзі 12-річний школяр повернувся додому та повідомив, що його зґвалтували.

Правоохоронці встановлюють усі обставини події та розшукують гвалтівника. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 152 ККУ.

На пошуки зловмисника орієнтовані оперативники, патрульні поліцейські, працівники ювенальної превенції та співробітники інших служб поліції Львівщини. Із дитиною працюють психологи.

Фото ймовірного ґвалтівника оприлюднили у Facebook-спільноті «Чим живе Левандівка». На ньому зображено чоловіка орієнтовно 30-40 років, в темних окулярах, кепці та синій футболці з принтом.

Читайте також:  На Калущині мати-героїня обікрала знайомого

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.