facebook

Нетвереза жінка скоїла наїзд на 4 маленьких дітей

Мешканка Вінницької області, перебуваючи за кермом автомобіля “ВАЗ 21103”, наїхала на чотирьох дітей. Один із травмованих хлопчиків знаходиться в реанімації в стані травматичної коми. Встановлено, що жінка перебувала за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Аварія сталася увечері 15 червня. За інформацією пресслужби Міністерства внутрішніх справ України, 32-річна жінка, під час здійснення розвороту заднім ходом допустила наїзд на чотирьох дітей, які грались біля сусідського подвір’я.

Потерпілими виявилися хлопчики віком 4, 6, 7 та 8 років. Їх каретою швидкої допомоги з травмами різного ступеню важкості госпіталізували у Вінницьку обласну дитячу клінічну лікарню. Найстарший із травмованих хлопчиків з відкритою черепно-мозковою травмою та політравмою знаходиться у травматичній комі.



Під час медичного освідування було встановлено, що водійка за кермом перебувала в стані алкогольного сп’яніння. «Драгером» зафіксовано 1.07 проміле алкоголю, що в п’ять разів перевищує допустиму норму.

На місці події слідчо-оперативною групою поліції та криміналістами проведені першочергові слідчі дії. Правопорушниця затримана у процесуальному порядку.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжкі тілесні ушкодження). За таке правопорушення жінці загрожує до 8 років позбавлення волі.

Читайте також:  Піджак з бутоньєркою та біла сукня: переможниця проекту «Холостяк-9» Даша Квіткова та її обранець Микита Добринін опублікували відео, якe нарoбило багато галaсу в мeрежі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.