facebook

Леся Нікітюк впала зі сходів і засвітила оголені сідниці (фото)

Популярна українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк знає, як розбурхати мережу. Вона поширила серію кадрів, на яких показала, як падає зі сходів у відвертому вбранні.

Яскрава та запальна Леся Нікітюк на особистій сторінці в інстаграмі показала кумедну та, водночас, неприємну ситуацію, як трапилася з нею під час прогулянки. Знаменитість впала зі сходів.

У теплий літній день Леся вирішила прогулятися на свіжому повітрі. Вона одягнула стильну джинсову мінісукню, яка гарно підкреслила її довгі стрункі ноги. Поєднала таке вбрання із чорними туфлями з принтом на підборах. Доповнила свій аутфіт сумочкою чорного кольору, сонцезахисними окулярами та мінімалістичними підвісками.

Волосся блогерка вклала рівно, а на обличчі зробила легкий макіяж. Спершу бачимо Лесю усміхненою, проте потім вона раптово падає зі сходів. Травм телеведуча не отримала. Проте під час казусу вона засвітила свої оголені сідниці.



Але навіть у такій ситуації Леся не втрачає почуття гумору та демонструє самоіронію. Про це свідчить підпис до фото.

“Зірка впала. Загадуйте бажання”, – написала Нікітюк в публікації.

Читайте також:  “Витратив на обновку всю зарплату, а потім місяць на хот-догах сидиш”: Леся Нікітюк зізналася, як в брендових сумках солоні огірки носила

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.