facebook

Облив дружину бензином прямо в магазині і підпалив: жахлива смерть на Полтавщині

4 червня у Кременчуці Полтавської області чоловік підпалив колишню дружину у магазині побутової хімії. Жінка померла.



Про це повідомляє УНІАН.

«Близько 16-ї години, колишній чоловік жертви прийшов до магазину декоративної косметики та побутової хімії, де вона працювала продавчинею, зачинився із середини, облив жінку бензином та підпалив. Перехожі одразу про подію повідомили в поліцію. На момент прибуття екстрених служб вогонь вже охопив значну площу магазину. Пожежу ліквідували. На жаль, жінка отримала не сумісні з життям травми і померла на місці», – заявив начальник поліції Полтавської області Іван Вигівський.

На місці працівник охоронної фірми Андрій, який з напарником першим приїхав на виклик, розповів подробиці жахливого вбивства.

«Через скло я побачив, як всередині чоловік б’є жінку. Ми намагалися зламати замок на решітці, але потім я побачив як він починає обливати її бензином. Після чого почали зривати замок всім, чим тільки можна. Тоді ж я побачив, як він підпалив грілку, після цього пролунав вибух – нас з напарником відкинуло. Далі ж ми відразу взяли з машини вогнегасники та намагалися хоч якось затушити пожежу, але безуспішно. Особисто я вибивав двері, я бачив її очі перед смертю, але не міг допомогти», – розповів працівник охоронної фірми.

Наразі відкрили кримінал за статтею умисне вбивство. Зловмисника затримали, йому загрожує від 10 до 15 років тюрми або довічне позбавлення волі.

Читайте також:  Підпалив власну дружину: в Італії заарештували українця

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.