facebook

Людська заздрість: переможниця Холостяк 10 поставила крапку в скандалі з інтимом на проекті

Даша вирішила розставити всі крапки над і та натякнула на причини скндалу з інтимом на проекті

Переможниця шоу Холостяк 10 Даша Ульянова всколхнула всю мережу своєю заявою про те, що вона розлучилася з головним героєм Максом Михайлюком, а причиною цього став інтим на проекті з однією з учасниць. Цікаві шанувальники шоу стали гадати, хто ж це може бути, а масла у вогонь подило ще й те, що фіналістка проекту Дана злила листування з Дашею, де вони обговорювали близькість Макса і однієї з екс-конкуренток. Переможниця шоу вирішила поставити фінальну крапку в скандалі і написала розгорнутий пост, закликавши прихильників не копатися в брудній білизні.



Даша супроводила своє послання фото топлес, показавши хвилюючі вигини на камеру. Дівчина продемонструвала гнучкість тіла, позуючи в джинсах. Шанувальники звернули увагу на її розкішне волосся. Але поговорити Даша хотіла на серйозну тему.

https://www.instagram.com/p/CA2xDcNhszS/?utm_source=ig_embed

“І знову відкриваємо мою улюблену рубрику скандали, інтриги, розслідування, злиті листування… Це далеко не весь список того, що чекає вас після фіналу проекту. Я навіть не хочу копатися і розбиратися в цій багнюці, яка зараз так і ллється з аккаунта іншої учасниці. Я ніяк не хочу це коментувати, тому що знаю, що розумні, розсудливі люди і так все розуміють. Людська заздрість не знає кордонів і як з нею справлятися – вибір кожного. Всіх обняла”, – написала Даша, поставивши крапку в питанні з інтимом на проекті.

Шанувальники дівчини спробували випитати в неї подробиці, але Даша продовжувати дискусію не захотіла. Вони одразу здогадалися, що мова йде про Дану, яка вирішила публічно розкрити деталі скандалу. До речі, фіналістка Холостяк-10 розповіла, що навіть дивилася з переможницею і екс-конкуренткою разом деякі випуски проекту. Втім, схоже, дружбі кінець.

Читайте також:  Поки мама була на роботі: страшна смерть дитини у вогні вразила всю Україну

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.