facebook

«Ви – напівкровки, яких відрили»: скандальний проросійський блогер Шарій цинічно образив мешканців Західної України (відео)

Скандальний проросійський блогер Анатолій Шарій брутально та цинічно принизив мешканців Західної України.

На своїй сторінці у «Фейсбуці» він, зокрема прокоментував рішення ОАСК, який визнав протиправними дії УІНП щодо надання висновку про те, що символіка 14-ї гренадерської дивізії військ СС «Галичина» не є символікою націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарного режиму, поширення або публічне використання якої в Україні заборонено.

І написав: «Шановні шанувальники нацистських символік. Символіку СС Галичина можете тепер засунути собі прямо в д*пу. І там її показувати і пропагувати. Виключно в д*пі. В темряві».

Зазначимо, що це не перша така образлива заява цього проросійського блогера. Ще у липні 2019 року він сильно облив брудом мешканців Західної України. Відео оприлюднив на YouTube.

«Дізнався, що в Києві мешканці Західної України почали розказувати киянам, як їм поводитись, любити Україну та співати гімн» – почав Шарій.

Та продовжив: «До 1939 року ви були ніким, ви бл**, замість волів були, як бабаки сиділи по своїх норах, виритих у горах, або заритими. Вас відрили у 1939 році. Це у Київської області, Полтавської та Запорізької є за що ненавидіти Сталіна. У вас нема, ви йому мали золотий пам’ятник поставити в одному зі своїх поселень і молитися на нього. Бо ви цивілізацію побачили у 1939 році, ви д**у почали підти**ти у 1939 році».

При цьому додав: «У вас землі не було. Ви не українці. Ви напівкровки. Ви наполовину угорці, а наполовину хз що. Не розказуйте киянам, як їм любити свою країну і свій прапор, бо це не ваш прапор, у вас прапора нема. Ви не українці. Ви внуки і правнуки помічників наймитів. Не примазуйтеся до українців».

Читайте також:  В Україні не скасують і не перенесуть локдаун з 8 січня




ВІДЕО ТУТ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.