facebook

“Вони воювали, а він дітей не пустив до армії”: дружина мисливця, який скоїв жорстоке масове вбивство, назвала причину розстрілу 7 людей (фото 18+)

На Житомирщині поліцейські затримали чоловіка за підозрою у вбивстві семи осіб.
Про жахливі вбивства повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у Фейсбуці.

За даними Геращенка, на риболовлю приїхала компанія старих друзів-киян, які на цьому ставку збиралися вже не раз. Всього, за даними слідства, їх було 9 осіб, включаючи орендаря ставка, громадянина 3. 1962 р.н.

Після розпивання спиртних напоїв 6 чоловіків лягли спати у сарайчику на березі, а двоє залишилися пити з орендарем ставка.



Близько 1 години ночі орендар, який був професійним мисливцем, через раптову неприязнь почав розстрілювати відвідувачів зі своєї гладкоствольної мисливської рушниці марки “ІЖ”.

Спочатку він убив двох, що залишалися з ним поруч з ним. Потім почав розстрілювати шістьох, які пішли спати. Загалом він встиг убити сімох людей.

Один чоловік, почувши постріли, встиг втекти в ліс, вийти в село і викликати поліцію.

Стрільця затримали, мисливську рушницю вилучили. На місці події працюють слідчо-оперативні групи. Встановлюються всі обставини події.

Дружина мисливця, котрий скоїв жорстоке масове вбивство на березі ставка в селищі Новоселиця Житомирської області, назвала можливу причину розстрілу 7 людей, які були колишніми військовими та волонтерами.

Про вона повідомила виданню “Сьогодні”.

За її словами, перед затриманням чоловік встиг розповісти, що криваву бійню влаштував через сварку щодо військової служби.

“Конфлікт розгорівся через слова його приятелів про те, що вони воювали, а він своїх дітей не пустив до армії”, – сказала Ольга.

Також вона зазначила, що призвести до таких дій місцевого мешканця могло і алкогольне сп’яніння.

Також жінка додала, що загиблі неодноразово приїжджали порибали до її чоловіка.

За фактом злочину було відкрито кримінальне провадження.

Читайте також:  “Він забрав дитину з собою, щоб убити і продати її на органи”: Водій випадково збив 9-річну дівчинку

Жертвами жорстокого розстрілу, який відбувся в ніч на 22 травня у селі Новоселиця Житомирської області, стали колишні військові та волонтери.

Про це повідомила спікер пресслужби місцевої поліції Алла Ващенко.

За її словами, усі загиблі були учасниками бойових дій в зоні АТО. Ба більше, вони були добровольцями.

Наймолодший з них був 1990 р.н, найстарший – 1970 р.н.

Згідно з даними агенства Dетектив-Info, двоє чоловіків були біцями батальйону імені Кульчицького, їхні імена – Владислав Мамаченко (“Малек”) та Андрій Москалець (“Бородатий”). Також серед жертв були приписаний до Гостомельської військової частини №3018 НГУ Віталій Вульчин, двоє воїнів з позивними “Фінн” та “Скандер”(він же “Український татарин”), київський волонтер Роман Ханенко на прізвисько “Гец” і співробітник Київського Національного авіаційного університету Олександр Білоус.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.