facebook

“Мені взагалі байдуже”: Ольга Куриленко виправдалася за слова про відсутність української крові

Раніше актриса заявила, що вона є не українкою, а слов’янкою та привітала “наших” з Днем перемоги.

Відома голлівудська актриса Ольга Куриленко спробувала виправдатися за свою нещодавню заяву про те, що у неї немає української крові. Про це йдеться в її публікацію в Instagram. Говорячи про своє привітання з Днем перемоги, актриса заявила всі дискусії, які з’явилися після нього, є вигадками.



“Нічого, в чому ви мене звинувачуєте, я не говорила. Ніде в моїх постах ви не знайдете ні слова про те, що я не люблю Україну, ні слова про те, що я від неї відмовляюся, ні слова про те що я не люблю Українців, ні слова про теперішній конфлікт України з Росією (про, що тут взагалі й мови не було), ні слова про комунізм і т. д. і т. п. Все це ваші вигадки!”, – написала вона.

“Раз вам так вже важливо знати мою думку, то могли б просто запитати і я б відповіла: я люблю Україну і її людей! І привітання з перемогою їх стосується, оскільки Україна входила до СРСР у часи війни!”, – пояснила актриса. Згадуючи про результати тесту ДНК, який, за її словами, показав відсутність української крові, Куриленко назвала це констатацією факту.

“Мені взагалі все одно яка в мені кров – я не расистка! Я до всіх кровей (і кольорів шкіри) ставлюся з любов’ю”, – зізналася вона, додавши, що в цивілізованому світі расизм переслідується.

Читайте також:  Євросоюз може повторно закрити внутрішні кордони: названо умову

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.