facebook

Відрізати голову могла не матір: у справі вбивства 13-річної дівчинки з Харкова з’явилися шокуючі деталі

30 квітня в Харківській області була жорстоко вбита 13-річна Христина Пьянова. Її матір затримали, коли та розгулювала оголена по місту, а в пакеті несла відрізану голову дочки. Саме вона стала головною підозрюваною, однак є інформація, що дівчинку могла вбити і не вона.



Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

5 травня в Харківській області в селищі Подвірки Христину поховали. На прощальній церемонії був присутній біологічний батько дитини. Він не жив з сім’єю. За його словами, Тетяна виганяла його з дому чотири рази, налагодити відносини у них так і не вийшло. Чоловік помічав за матір’ю дитини якісь дивні речі.

“Останній раз, коли я був з дитиною, вона сказала, що дочку бачить наскрізь, мовляв, мене обдурити неможливо, я в очі дивлюся – і бачу, хто чим дихає. Розповідала, що було якесь свято, вона прокинулася – і вже знала, про що дитина думає. Христина захотіла шоколадку і морозиво. Так вона вранці встала купила, а дочка здивувалася, мовляв, звідки ти знаєш?”, – згадує Віталій.

Вчителі в школі і знайомі дівчинки в один голос запевняють, це була добра і чиста дитина. Ніколи за Христиною нічого поганого не помічали.

Знайома сім’ї Лариса приголомшила заявою, що дівчинку могла вбити не її рідна мати.

“Я близько знайома з родиною, дружу з тіткою підозрюваної. Це опустилася сім’я алкоголіків-наркоманів. Там чоловіки люті в рідні – п’ють, наркотики вживають, а жінки – жертви. Причому не одне покоління. Батьки Тетяни і Антона померли давно, але брат має право на частину будинку, тому і живе там. Та ще дружки його…Тетяна одна в сім’ї працювала, вони її використовували. Брат зривав замки, ображав сестру і племінницю. Таня ж просила допомоги у поліції! Постійно зверталася, але кому вони потрібні – злидні з родичами алкоголіками “, – повідомила вона виданню “Місто Х “.

Читайте також:  Не встиг втекти: в Івано-Франківську чоловік намагався викрасти телефонний кабель. ФОТО

За словами жінки, двоюрідний брат Пьянова в 2004 році під впливом наркотиків убив батька і бабусю.

“Відсидів 15 років, в минулому році випустили. Поліція до тих, хто вийшов з в’язниці, справи немає. А він, може, жив-гостював у брата і сестри. Ті, хто знає цю сім’ю і їхню рідню, схильні думати, що мати, як і дівчинка – жертви чоловіків алкоголіків-наркоманів, які живуть там всі купою. Я думаю, над Танею і дочкою по-звірячому знущалися свої ж чоловіки. Дуже легко повісити все на жінку, можна і не напружуватися “, – зазначила вона.

Лариса впевнена, що сусіди приховують правду, адже бояться розправи.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.