facebook

“Жорстоко зґвалтував та вбив”: у лісі знайшли труп 15-річної дівчинки, вбивця на волі

Минуло майже півтора роки з часу вбивства 15-річної Аліси Оніщук з селища Бабаї, що під Харковом, проте її вбивцю поліція так і не змогла знайти.



Про це у відповідь на інформаційний запит Суспільного повідомив начальник Слідчого управління Головного управління Нацполіції Харківщини Сергій Чиж.

Як зазначається, наразі і досі розшукують нелюда, який у листопаді 2018 року жорстоко зґвалтував та вбив дитину у лісосмузі.

Про що йде мова?

Нагадаємо, тіло підлітка виявили 3 листопада 2018 року у лісосмузі біля Покотилівки, через день після вбивства. Школярка вирушила на уроки в коледж архітектури та дизайну, але не доїхала. Алісу зґвалтували і задушили, а потім нелюд забрав деякі речі, в тому числі і мобільний телефон. Через деякий час мобільник “сплив” у Харкові – його продали в грудні 2018 року в одному з торгових кіосків в переході станції метро “Індустріальна”.

Так, з самого початку поліція дала прикмети ймовірного вбивці – невідомого чоловіка нібито бачили незадовго до трагедії поблизу – і звернулася до українців по допомогу в питанні його виявлення.

Додамо, що правоохоронцям у пошуках злочинця активно допомагали волонтери, приватні детективи і навіть парапсихологи. Через деякий час місцеві жителі навіть висловили думку, що вбивство Аліси могло бути справою рук “покотилівського маніяка”, який орудував в регіоні у 80-х роках, і нібито ось тепер знову повернувся.

Поліція також опрацьовувала версію про причетність до злочину вітчима та рідного батька дівчинки, проте у обох було алібі.

Приватний детектив, якого залучили до справи, радив поліції звернути увагу на місцевого активіста Андрія Резуненка – чоловік спілкувався з мамою Аліси, допомагав при пошуках, займався збором коштів на похорони і замовляв пам’ятник.

Читайте також:  Авто тричі перевернулося: п’яний чоловік з дитиною в авто влаштував жахливу ДТП

Він так і залишився єдиним чоловіком у селищі Бабаї, який не здавав аналіз на ДНК і не був допитаний слідством. Свою причетність волонтер заперечує.

Наразі вбивця на волі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.