facebook

“Закарпатські цигани — найкращі в світі!”: Корчинський висміяв Авакова і підтримав Марцінківа

Громадський діяч Дмитро Корчинський висміяв голову МВС Арсена Авакова через відкриття кримінальної справи проти мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа та порадив “стурбованим” дипломатам США поселити циганів, які розносять коронавірус у місті, на території їхнього посольства.

Про це Корчинський написав у своєму “Фейсбуці”:

Мер Франківська Марцінків — є одним з найкращих мерів України.

Він абсолютно має рацію в тій ситуації з циганами. Адже, хоча закарпатські цигани є найкращими циганами в світі, вони є не менш продуктивними розповсюджувачами коронавірусу, ніж промосковські “попи”.

Якщо посольство США, яке я глибоко поважаю, справді турбується про них, то мало б надати їм політичний притулок на території посольства.

Доведеться обмежитися посольством, адже США у зв’язку з коронавірусом, вже не приймають імігрантів, навіть циган.

Вони хочуть бачити циган у Франківську, а не у Вашінгтоні.

На жаль, проти Марцинківа виступив Аваков, якого я глибоко поважаю. Це ще раз свідчить про те, що ментовська система здатна перекручувати інформацію і вводити в оману свого міністра (як і в ситуації з Ріфмастером).

Але, незабаром МВС розбереться, що небезпеку становить не чесний патріотичний мер, а злодії і грабіжники, які подекуди ще трапляються навіть серед циган.

Позаяк пана Марцинківа почали цькувати гомоактивісти, наші американські друзі, менти і журналісти, давайте підтримаємо його принаймні в інтернеті.

Будьласка, розмістіть пост на його підтримку на своїх сторінках у соцмережах!

Нагадаємо, напередодні поліція відкрила кримінальну справу проти міського голови Івано-Франківська, свободівця Руслана Марцінківа через його спроби вивезти з міста циган, які порушують карантин і грабують місцеве населення. Йдеться про осіб, які прописані у Закарпатській області, але наразі проживають у сквері посеред Івано-Франківська. Перевезти їх до Закарпаття мерії раніше запропонувала сама поліція — Марцінківа попросили виділити для цього автобуси.

Читайте також:  У Франківську поліцейські затримали квартирного злодія-гастролера. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.