facebook

У Косові п’яні молодики на “Мерседесі” потрощили огорожу реабілітаційного табору для бійців АТО

Дорожньо-транспортна пригода сталася вночі на 20 квітня. “Мерседес” влетів в огорожу Реабілітаційно-відпочинкового табору для бійців АТО “З любов’ю в серці”, що в горах поблизу міста Косів.

Водій та пасажири “Мерседеса”, за словами засновниці табору Тетяни Костинюк, грубили і погрожували розправою, коли та відмовилися “вирішити питання” і викликала поліцію. На підмогу п’яним молодикам під’їхали їхні батьки і друзі, які також перебували у нетверезому стані.

Перепалка тривала три години. Порушники лаялися і намагалися вихопити і розбити телефон, яким Тетяна Костинюк знімала ситуацію на відео.

Поліцейському, який прибув на місце події, постійно надзвонювали невідомі: очевидно, намагалися домовитися, оскільки він у відповідь пропонував невідомим співрозмовникам “домовлятися з потерпілими, бо він лише робить свою роботу”.



За словами Тетяни Костинюк, винуватців ДТП на алкоголь не освідчили: мовляв, у зв’язку з карантином лікарня не приймає. Але, як запевнив поліцейський, автомобіль порушників заберуть на штрафмайданчик.

Читайте також:  Поліція повідомила деталі загибелі 12-річного хлопчика, який помер через отруєння випарами бензину

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.