facebook

Загинула жінка і постраждала дитина: поліція затримали водія, який вчинив ДТП на Гаркуші. ФОТО

Франківські поліцейські затримали водія через ДТП, у якій загинула жінка і постраждала дитина.



Про це повідомляє сектор комунікації поліції області.

Аварія, у якій водій не впорався з керуванням і врізався у будинок, трапилася в обласному центрі. Правоохоронцями відкрито кримінальне провадження, затримано водія-порушника і з’ясовуються всі обставини події.

ДТП трапилася в Івано-Франківську на вулиці Гаркуші о 22:10. Встановлено, що водій автомобіля Audi A3 не впорався з керуванням, з’їхав з дороги і врізався у будинок, після чого транспортний засіб відкинуло на проїжджу частину. За кермом автомобіля перебував 35-річний водій, а в салоні – 35-річна жінка і 12-річна дитина. Йдеться про сім’ю з Івано-Франківська. У результаті аварії постраждали пасажири легковика і їх доставлено у лікарню в тяжкому стані. Від отриманих травм у медзакладі померла жінка-пасажир, а дитина перебуває в реанімації.

Щодо керманича, то він не травмувався. Під час ДТП інші учасники дорожнього руху не постраждали.

Правоохоронцями з’ясовано, що водій керував автівкою у стані сп’яніння – у нього медики відібрали кров для аналізу. За вчинене франківця затримано у порядку ст. 208 КПК України.

За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ. Триває досудове розслідування.

Поліцейські Івано-Франківщини звертаються до водіїв і налоголошують не сідати за кермо напідпитку, адже йдеться про життя і здоров’я як ваше, так і ваших пасажирів й інших учасників дорожнього руху.

Читайте також:  Дмитро Міхалець за кавою з франківцями розвінчує міф, що патрульна поліція - каральний орган (додано відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.